Ponents

Gonzalo Romero

Education Adoption Manager Spain. Google Inc.

María Tamarit

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la universitat Jaume I de Castelló. Posteriorment, va cursar un Màster Adreça d'art i Creativitat Integral a Barcelona. Ha treballat en agències de publicitat i com il·lustradora freelanceper a diferents projectes educatius. Actualment treballa com a directora d'Art en Smile and Learn.

Oscar De Paula

Professor i Coordinador TAC de l'escola FEDAC Montcada. Formador de la Federació Catalana de Bàsquet. Entrenador, apassionat i aprenent de la pedagogia de les tecnologies aplicades a l'esport i a l'educació. En contínua evolució.

Marc Troyano

Google Certified Trainer, pertanyo a l'equip de docents de Cloudalia, formador de formadors en eines educatives G-Suite. Em diverteix col·laborar amb els meus alumnes a l'aula.

Almudena González

Coordinadora pedagògica de Smile and Learn. Especialista en noves metodologies d'aprenentatge i TIC aplicades a l'educació. Experiència en avaluació i intervenció en dificultats de l'aprenentatge, trastorns del llenguatge i altres alteracions del desenvolupament. Llicenciada en Psicologia amb màster oficial en Psicologia de l'educació per la UAM.

Natalia Lara

Llicenciada en Biologia i ha cursat un màster en Educació Secundària​.

Actualment està realitzant un doctorat de tecnologia educativa en Smile and Learn.

Oscar Secorun

Education Manager (Espanya i Llatinoamèrica) en Texthelp, una de les empreses EdTech líders al món en programari d'aprenentatge assistit i de Google for Education premier partner. Ajudant a les escoles i universitats a adoptar la tecnologia d'assistència per recolzar i millorar l'experiència d'aprenentatge dels estudiants i mestres.

Manel Trenchs

Professor d'història de l'Art a l’Escola Pia Santa Anna, Mataro. Membre de "Flipped Learning Network", "Remind Teacher Advisory Board" i membre de “Google Earth for Education Advisory Board” . Google Innovator & Trainer. Google Certified Teacher. Finalista al Millor Docent d'Espanya 2017 (Premis Educa Abanca).

Arnau Cristobal

CEO Docus.

Beatriz Martos

Responsable d'educació de Smile and Learn. Especialista en noves metodologies d'aprenentatge i TIC aplicades a l'educació. Àmplia experiència al món de l'educació de necessitats educatives especials amb nens. Llicenciada en psicologia.