APROFITA LES NOSTRES SESSIONS DE FORMACIÓ I TREU-TE ....

Què és EduSpace?


La consolidació de Cloudalia ha augmentat progressivament durant més de 20 anys que portem desenvolupant la nostra activitat. L'abast de la nostra posició en el mercat ha crescut des de llavors exponencialment, tant en nombre de clients, com en instal·lacions i en vendes d'equips.


Des dels nostres inicis està demostrat que esdeveniments com CloudTICalia, entre uns altres, són els que ens han fet créixer i avançar cap al futur tecnològic educatiu, i és per això que s'ha creat EDUSPACE, com el seu nom ho indica, és un espai de formació pedagògica on donem diferents tipus d'assessorament per a directors i coordinadors TIC, així com al professorat.


EduSpace Esdeveniments


Les jornades es desenvolupen en dos vessants:

La primera, enfocada a equips directius i coordinadors TIC, presenta avanços i novetats en aplicacions web o en línia que permeten arribar a l'alumnat i professorat a noves capes de coneixement. Eines, tècnica i tàctiques. Així com el maquinari necessari per poder arribar a aquestes i treure el màxim rendiment.

La segona, enfocada ja a professors, permet adquirir aquells coneixements bàsics per desenvolupar-se plenament en l'entorn G-Suite for Education, sent aquest últim punt per poder estar certificat amb l'examen oficial de GOOGLE EDUCATOR 1, dintre del mateix esdeveniment i SENSE CAP COST.

Educator 1